Nog een paar foto's van 2017

Vrijdag 30 maart 2018

Goede vrijdag en het is op dit moment prachtig weer. De zon schijnt, vogels fluiten, je zou haast geloven dat het voorjaar al lekker op gang komt. Maar het is nog steeds koud, in de schaduw of zodra de zon weg is, met af en toe een frisse wind. Van al mijn bollen die nu al opgekomen zijn, draagt er maar n een bloem. En kleine gele narcis laat al een paar dagen haar zonnige geel zien, de rest is alleen nog maar groen blad.

Nog een paar foto's van dingen die ik gemaakt heb of mee begonnen ben het afgelopen jaar, zoals...

Een prachtige eerste quilt, een tafelloper

Verder ben ik begonnen aan mijn eerste grote quilt, de "Crazy Color Mystery Quilt", een 'Quilt-Along' uitgeschreven door Bernina. Alles wat daar nodig voor was, kreeg ik als opsteker na mijn diagnose, de Brother Innov-is 955, en als verjaarscadeau, het pakket op de foto.

Materiaal voor mijn CCMQuilt

Mijn eerste blok, van Januari, is klaar. Dat lijkt erg veel tijd in beslag te hebben genomen,  maar ik ben pas in Augustus begonnen, wat dus nog steeds behoorlijk lang is voor n blok. Van deze CCMQ kwamen in December de instructies voor het in elkaar zetten. Bernina heeft voor dit jaar al weer een nieuwe 'Quilt-Along' uitgeschreven, maar voorlopig vermaak ik me met deze, n leer ik mijn machine beter kennen. En dat was nu ook precies de bedoeling van Bernina voor deze quilt, leren omgaan met je (Bernina)Quilt-Borduur-Naaimachine en alle steken die erop staan.

CCMQ Blok 01 Januari


Meer over mij

Tekeningen
Schilderijen
Diversen
Creatief
Grafische Kunst
Amigakunst
Animaties

Gastenboek
Reageren