Divers

Vrijdag 12 februari

Ik heb de afgelopen week een paar kleine dagboekjes gemaakt, en daarvoor heb ik de bruine papieren zakjes gebruikt van de broodmix. Deze heeft in feite twee zakjes, een steviger bruine buitenzak, en een dunner glad en gelig binnenzakje.


De Basis: Lege broodmix zakken

Het boekje bestaat uit twee katerns, van vier verschillende soorten papier. De twee verschillende zakken, een stukje handgeverfd, thee, papier, en een stukje bruin 'craft'papier.


Onderdelen 'kaal' dagboekje

Aangezien ik de inhoud van het dagboekje een beetje aan het bruine papier van de broodmix zakken wil aanpassen, gebruik ik zoveel mogelijk 'oud' papier.


'Oud' papier, bladmuziek, schrijfpapier, tijdschrift, envelopjes

Alleen voor de binnenkant van de omslag, om het wat meer stevigheid te geven, gebruik ik voor mijn eigen dagboekje nieuw papier, maar wel passend bij het bruine papier van omslag en katterns. Voor de twee andere boekjes, gebruik ik een laagje tissuipapier, waarop ik mijn penseel heb schoongemaakt, op de buitenkant. Door de pretex wordt het een stukje steviger.


Binnen en buitenkant katterns

Elk boekje bestaat uit twee katerns van verschillende soorten papier, en een omslag dat aan de buitenkant of aan de binnenkant een extra laagje papier geplakt heeft.


De omslagen van de dagboekjes


Reageren

Nieuw/Weblog

Dit ben ik

Werk in Wording
Tekeningen
Schilderijen
Diversen
Creatief
Grafische Kunst
Amigakunst
Animaties
Gastenboek